Υπηρεσίες Digital Marketing

Εξειδικευμένοι Campaign Managers αναλαμβάνουν την καμπάνια σου
σε Google και Social Media.

Αποτελεσματικό Digital & Social Media Marketing με την κατάλληλη στρατηγική

Δημιουργούμε στοχευμένο πλάνο προβολής, ώστε να πετύχετε γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά τους στόχους σας.
Υπηρεσιες Digital Marketing

Αναπτύξτε έξυπνα την επιχείρησή σας με χαμηλό κόστος

Η SocialTrends, δίπλα σας σε κάθε σας βήμα, με συμβουλές και στρατηγική κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της επιχείρησής σας.

Social Media Management

Aυξήστε την προβολή της επιχείρησής σας. Μοιράστε τη φωνή και το περιεχόμενο της επιχείρησης μαζί με τους online πελάτες σας.

z

Social Media Ads

Δημιουργήστε έναν ισχυρό δεσμό ανάμεσα στους πελάτες και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της επιχείρησης σας με χαμηλό κόστος και αμέτρητες ευκαιρίες για αύξηση του κοινού και των πελατών!

Google Ads

Βρεθείτε σε περισσότερες αναζητήσεις στη Google και αναπτύξτε την επιχείρησή σας. Προβληθείτε στους πελάτες όταν αναζητούν επιχειρήσεις σαν τη δική σας. Πληρώστε μόνο για αποτελέσματα, όπως κλικ προς τον ιστότοπό σας ή κλήσεις στην επιχείρησή σας.
l

Content Marketing

Δημιουργούμε τη “δική σας” μοναδική ιστορία για την ηλεκτρονική σας προβολή. Προσελκύστε έμμεσα τους πελάτες σας και αυξήστε τις πωλήσεις της επιχείρησης σας.

Google My Business

Προσελκύστε νέους πελάτες με το προφίλ της επιχείρησής σας στη δωρεάν πλατφόρμα Google My Business και εμφανιστείτε ακριβώς τη στιγμή που χρήστες αναζητούν την επιχείρησή σας ή επιχειρήσεις όπως η δική σας στην Αναζήτηση ή στους Χάρτες Google.

Email Marketing

Αποστείλετε ενημερωτικά e-mails, με μικρό κόστος, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης, αποκτώντας αναγνωρισιμότητα και καθιέρωση του brand σας στους ήδη αλλά και τους δυνητικούς πελάτες σας με τελικό στόχο την πώληση ενός προϊόν ή μιας υπηρεσίας.

SMS Marketing

Προωθήστε το μήνυμα της επιχείρησής σας μέσω μηνύματος SMS σε ένα μεγάλο αριθμό πελατών ή υποψήφιων πελατών, το οποίο θα διαβαστεί από το 98% των ανθρώπων που θα στείλετε SMS, μέσα στα επόμενα 3 λεπτά από την αποστολή!

Είστε έτοιμοι να ξεχωρίσετε;

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να στοχεύσετε ψηλά, ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό σας.