Social Trends

Η επιτυχία σας είναι #1 προτεραιότητά μας.
SOCIAL TRENDS

Λίγα λόγια για εμάς

H Social Trends είναι ένα innovative digital & social media marketing agency, το οποίο υλοποιεί digital campaigns για B2C και B2B πελάτες.

Η έμπειρη και καταξιωμένη ομάδας μας αποτελείται από αφοσιωμένους digital marketing experts αφοσιωμένους σε Εσάς για να εξασφαλίσετε τα αποτελέσματα που έχουν αξία για την επιχείρησή σας.

Η επιτυχία σας είναι #1 προτεραιότητά μας.

Η Ομάδα μας

DIGITAL ACCOUNT MANAGER

Είναι το χαμογελαστό πρόσωπο που θα συναντήσετε στο πρώτο ραντεβού. Tα ξέρει όλα και συμφέρει. Θα κάνει μια διεξοδική συζήτηση για τις ανάγκες σας, πώς αυτές μπορούν αποτελεσματικά να υλοποιηθούν μέσα από τα ψηφικά κανάλια που ταιριάζουν στο προφίλ της εταιρεία σας και θα βρει λύσεις που ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες σας. Ρωτήστε ό,τι σας απασχολεί, απαντάει σε όλα.

CONTENT MARKETING EXPERT

Ο “multitasker” της ομάδας.
Αν το πληκτρολόγιο κατανάλωνε μελάνι, δε θα του έφθανε ούτε ολόκληρη η Faber Castell. Θα δημιουργήσει και θα διανείμει εξαιρετικής ποιότητας περιεχόμενο στο website ή το blog της επιχείρησής σας, στο YouTube, στο Facebook και τα υπόλοιπα social media κανάλια, στοχεύοντας σε σταθερή και μακροχρόνια εισροή δυνητικών πελατών από τις μηχανές αναζήτησης προς το site σας.
Το περιεχόμενο αυτό μπορεί να έχει διάφορες μορφές, όπως άρθρα, e-books, δελτία τύπου, social posts, advertorials και webinars. Το σημαντικότερο όμως είναι να είναι πρωτότυπο και χρήσιμο για τους δυνητικούς πελάτες σας.
Βέβαια το content marketing δεν είναι μόνο λέξεις επί (online) χάρτου. Οι τελευταίες τάσεις επιβάλουν και τη δημιουργία εικαστικού περιεχομένου. Οι εικόνες και τα videos είναι εξίσου σημαντικά για την αποτελεσματικότητα του content marketing, αφού, όπως έχει παρατηρηθεί, το visual περιεχόμενο τραβά την προσοχή των καταναλωτών.

WEB DESIGNER

Θα ασχοληθεί με την κατασκευή της ιστοσελίδας της επιχείρησής σας, στοχεύοντας σ’ ένα απόλυτα εργονομικό και αισθητικό αποτέλεσμα που θα κάνει την παρουσία σας στο διαδίκτυο ξεχωριστή. Σε συνεργασία με τον Web Developer θα φροντίσουν το website σας ή το eshop σας, να είναι λειτουργικό και ακολουθεί όλες τις προδιαγραφές που ορίζει η εξέλιξη της τεχνολογίας. Μπορεί επίσης να αναλάβει τη συντήρηση της ιστοσελίδας σας, ώστε να προλαμβάνει τυχόν προβλήματα κι έτσι θα είστε βέβαιοι πως όλα πάνε… ρολόι!

SOCIAL MEDIA SPECIALIST

Έχει τις κατάλληλες γνώσεις και εμπειρία για να αναπτύξει την κοινότητα των σελίδων σας και να αυξήσει την αλληλεπίδραση με τους fans σας με απώτερο στόχο τις πωλήσεις ή την επίτευξη στοχευμένης στρατηγικής για να καλύψει τις ανάγκες και τις δυνατότητές της. Θα δημιουργήσει και θα επιμεληθεί περιεχόμενο, θα δημιουργεί επιτυχημένους διαγωνισμούς στο Facebook & Instagram, θα συντάσσει μηνιαίες αναφορές για την πορεία της παρουσίας σας στα Social Media, θα κάνει διεξοδική έρευνα για το τι λένε οι χρήστες για την επιχείρηση σας, θα απαντά σε σχόλια και ερωτήσεις πελατών σας ενώ ταυτόχρονα θα διατηρεί την καλή φήμη του brand σας. Μην ανησυχείτε: αν και είναι πολλά τα tasks, έχει πολλά διαθέσιμα όπλα στη φαρέτρα της και με αυτά εξελίσσει διαρκώς τα skills της. Trust her!

GOOGLE MY BUSINESS STRATEGIST

Είναι ο μοναδικός στο digital industry που όχι μόνο θα σας πάει βόλτα σε πάρκο αλλά θα κάνει και τ’αδύνατα – δυνατά να αφήσει την επιχείρησή σας εκεί. Και για να σοβαρευτούμε… μιλάμε για το Google local pack: τη γνωστή λίστα αποτελεσμάτων, η οποία εμφανίζεται στο επάνω κεντρικό μέρος της σελίδας, μια λίστα με 3 Google My Business προφίλ, που βρίσκονται κοντά στην τοποθεσία που έψαξε ο χρήστης, με τη θέση τους στο χάρτη (Google Maps) και με κριτικές, αν υπάρχουν. Ο Google My Business Strategist, απόλυτα εμπνευσμένος από το Χρυσό Οδηγό των παιδικών του χρόνων, θα δημιουργήσει ένα πλήρως ενημερωμένο Google My Business προφίλ για την επιχείρησή σας . Όλα τα υπόλοιπα είναι piece of cake!

WEB DEVELOPER

Ο προγραμματιστής της ομάδας. Εάν χρειάζεστε επιπλέον λειτουργίες για την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας, να ξέρετε ότι μπορείτε να βασιστείτε σ’ αυτόν. Έχει τις γνώσεις και την αντίληψη, ώστε να προσθέσει λειτουργίες, να διορθώσει προβλήματα ή να προσαρμόσει οποιαδήποτε εφαρμογή σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Σε συνεργασία με την Web Designer, φροντίζουν ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι κατά την παραλαβή της ιστοσελίδας σας και μετά, κατά τη συντήρησή της.

SOCIAL MEDIA & GOOGLE ADS EXPERT

Μην τον ρωτήσετε ποτέ ποιά από τις δύο διαφημιστικές πλατφόρμες – Facebook ή Google- είναι αποδοτικότερη για ROAS (Return On Advertising Spending).
Διαθέτει senior εξειδίκευση και στις δύο. Θα υλοποιήσει αποδοτικές και καλοσχεδιασμένες Social Media και Google Ads καμπάνιες εφαρμόζοντας τεχνικές και online εργαλεία ώστε να εξασφαλίσει τις αποδοτικότερες και οικονομικότερες διαφημίσεις για την επιχείρησής σας.

EMAIL & SMS CAMPAIGN SPECIALIST

Postman or Mailman? Οπωσδήποτε και λίγο superman! Αν στο άκουσμα της φράσης “email marketing” και “sms marketing” σας ερχεται στο μυαλό το προσωπικό σας inbox και τα μηνύματα που στέλνετε από το κινητό σας, καιρός να αναθεωρήσετε. Η “ταχυδρόμος” μας θα δημιουργήσει μοναδικό και προσωπικό περιεχόμενο με σκοπό το ποιοτικού traffic προς την ιστοσελίδα σας, αυτοματοποιώντας, σχεδιάζοντας και οργανώνοντας τις καμπάνιες σα χρησιμοποώνταςι τα email & sms ως μέσο για την προώθηση και ενημέρωση του αγοραστικού κοινού για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει την προσοχή των πελατών, τους παροτρύνει σε δράση ενώ τους διευκολύνει με χρήσιμους συνδέσμους -links – ώστε να υλοποιηθεί η marketing στρατηγική σας. Η οποία, σημειωτέον, είναι φιλική προς το περιβάλλον και χαμηλή σε κόστος.

GRAPHICS DESIGNER

Στη γραφίστριά μας αναθέτουμε τη δημιουργία των banners για τις διαφημίσεις σας, των εικόνων που χρειάζεται η ιστοσελίδα σας, την κατασκευή λογοτύπων, φυλλαδίων και ό,τι άλλο απαιτείται από έναν καλλιτέχνη. Γιατί η γραφίστριά μας είναι καλλιτέχνης! Έχει την εμπειρία και το “μάτι”, καθώς και την ικανότητα να κατανοεί το γούστο του πελάτη, απλά μιλώντας μαζί του και κατέχει άριστα τις τεχνικές γραφιστικού σχεδιασμού, όλα τα προσόντα δηλαδή που χρειάζονται για την παρουσίαση ενός άρτιου αισθητικά αποτελέσματος.

Είστε έτοιμοι να ξεχωρίσετε;

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να στοχεύσετε ψηλά, ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό σας.