Google Ads

Βρεθείτε σε περισσότερες αναζητήσεις στη Google και αναπτύξτε την επιχείρησή σας.
Προβληθείτε στους πελάτες όταν αναζητούν επιχειρήσεις σαν τη δική σας.
Πληρώστε μόνο για αποτελέσματα, όπως κλικ προς τον ιστότοπό σας ή κλήσεις στην επιχείρησή σας.

Google Ads (PPC) – Πληρώστε μόνο με το κλικ

O διαφημιζόμενος εμφανίζεται μόνο σε κάθε σχετική αναζήτηση του χρήστη με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του και να πληρώνει ανά κλικ.

Τα Google Ads είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά κανάλια διαφήμισης που διατίθενται σήμερα και παράγει γενικά τα υψηλότερα ποσοστά μετατροπής και το χαμηλότερο κόστος ανά μετατροπή κάθε διαδικτυακού καναλιού για την απόκτηση νέων πελατών με σκοπό την πώληση online προϊόντων & υπηρεσιών διότι προσελκύει δυνητικούς πελάτες με στοχευμένα μηνύματα τις πιο κατάλληλες στιγμές.

Χρησιμοποιούμε στρατηγική και εμπειρία ετών για να δημιουργήσουμε επιτυχημένες διαφημίσεις και να μετατρέψουμε τη διαφημιστική σας επένδυση σε έσοδα.

Η ομάδα μας επικεντρώνεται σε ένα πράγμα: Κερδοφόρες διαφημιστικές εκστρατείες digital marketing.

Οι δοκιμασμένες διαδικασίες διαχείρισης διαφημίσεων και βελτιστοποίησης Google Ads διασφαλίζουν ότι θα έχετε κορυφαίες υπηρεσίες και καμπάνιες υψηλής απόδοσης παράλληλα με αγοραστές με πρόθεση υψηλής προτίμησης.

Αν χρειάζεστε έναν ειδικό, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Έχουμε την εμπειρία και τις αποδεδειγμένες στρατηγικές που επιτυγχάνουν αποτελέσματα στις διαφημίσεις!

4 είδη Google Ads

]
Διαφημίσεις αναζήτησης βάσει κειμένου
(Search Ads)
]
Διαφημίσεις Προβολής με γραφικά
(Display Ads)
  ]
  Διαφημίσεις Video
  (Youtube Ads)
  ]
  Διαφημίσεις εφαρμογών για κινητά
  (App Ads)
  Το Google Ads δε σας χρεώνει για την προβολή διαφημίσεών σας.

  Πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, παρακολουθεί το βίντεό σας (κάποια δευτερόλεπτα) στο YouTube ή καλεί την επιχείρησή σας.

  Υπηρεσιες Digital Marketing

  Στρατηγική 4 σταδίων
  για επιτυχημένες επαγγελματικές καμπάνιες Google Ads
  από τη Social Trends.

  Η διαφορά μεταξύ της εκτέλεσης μιας μη κερδοφόρας καμπάνιας και μιας εξαιρετικά κερδοφόρας καμπάνιας είναι η αυστηρή διαδικασία συλλογής και βελτιστοποίησης δεδομένων – η αφαίρεση λέξεων-κλειδιών και διαφημίσεων που δεν λειτουργούν, συνεχούς ελέγχου και εστίαση του προϋπολογισμού της καμπάνιας στις πιο κερδοφόρες λέξεις-κλειδιά.

  Με οδηγό την παραπάνω διαδικασία, έχουμε αναπτύξει μια αυστηρή διαδικασία για τη διεξαγωγή επιτυχημένων εκστρατειών για επιχειρήσεις που επικεντρώνονται στο Lead Generation και το E-Commerce που αποτελείται από 4 πυλώνες:

  Βήμα 1

  ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

  Ξεκινάμε με τη διεξαγωγή δομημένων συνεντεύξεων με την ομάδα της επιχείρησής σας με στόχο να μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την εταιρεία, τους πελάτες και τον ανταγωνισμό σας. Συνδυάζουμε αυτά τα ποιοτικά δεδομένα με τα ποσοτικά δεδομένα που συλλέγονται από την έρευνα αγοράς και τα συστήματα Analytics.

  Στη συνέχεια, αναπτύσσουμε μια περιεκτική στρατηγική εκστρατείας, η οποία περιλαμβάνει τύπους καμπάνιας, προϋπολογισμούς, γεωγραφικές τοποθεσίες και αντίγραφα διαφημίσεων, όλα προσανατολισμένα προς τη συλλογή ολοκληρωμένων δεδομένων και τη μεγιστοποίηση του ROAS (Return On Investment).

  ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΕΥΝΑΣ

  Διεξάγουμε έρευνα λέξεων-κλειδιών με βάση τη δομή της καμπάνιας.

  Οι λέξεις-κλειδιά κατατάσονται σε ομάδες διαφημίσεωνμε βάση τη μέγιστη βαθμολογία ποιότητας.

  Αναπτύσσουμε ένα Creative Brief με διάφορες εκδοχές διαφημίσεων και το υποβάλλουμε προς έγκρισή σας προτού δημιουργήσουμε τις καμπάνιες στο πλαίσιο των Google Ads.

  Βήμα 2

  Βήμα 3

  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

  Δημιουργούμε λογαριασμούς με συστηματικό τρόπο, χρησιμοποιώντας εσωτερικές λίστες ελέγχου για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι πτυχές της ρύθμισης του λογαριασμού συμμορφώνονται με τις βέλτιστες πρακτικές της διαφημιστικής πλατφόρμας.

  ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

  Εφαρμόζουμε στις διαφημίσεις συνεχή βελτιστοποίηση, παρακολούθηση και αξιολογούμε τα δεδομένα των αναφορών με σκοπό τη βελτίωση της απόδοση με την πάροδο του χρόνου, ώστε να παραμένουν ανταγωνιστικοί σε μεταβαλλόμενο περιβάλλον και να προσαρμόζονται ώστε να ανταποκρίνονται στις αλλαγές στην αγορά.

  Εστιάζουμε τις προσπάθειές μας στη βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών, τη βελτιστοποίηση προσφορών, τις επεκτάσεις, τους συνδέσμους ιστότοπου και τη στρατηγική εμφάνισης του GDN.

  Επίσης, ενημερωνόμαστε άμεσα σχετικά με νέες λειτουργίες της διαφημιστικής πλατφόρμας Google Ads.

  Οι πελάτες μας απολαμβάνουν κι επωφελούνται από την έγκαιρη υιοθέτηση χαρακτηριστικών και στρατηγικών σε βάθος που οι ανταγωνιστές τους δεν έχουν πρόσβαση.

  Συνεργαζόμαστε με τον προγραμματιστή σας στην τεχνική ρύθμιση, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης μετατροπών. Αν δεν έχετε εσωτερικό προγραμματιστή, μπορούμε να βοηθήσουμε και με αυτό!

  Η δημιουργία λογαριασμού Google Ads περιλαμβάνει λέξεις-κλειδιά, διαφημίσεις, επεκτάσεις διαφημίσεων, προϋπολογισμούς και προσφορές και στόχευση συσκευών – όλες τις πτυχές μιας επιτυχημένης καμπάνιας Google Adwords.

  Βήμα 4

  Ζητήστε προσφορά συνεργασίας με την Social Trends

  Ρωτήστε μας